dijous, 5 de març del 2009

Reunió de pares, el 19 de febrer del 2009.

El passat 19 de Febrer, els pares, nois i noies del Quedem després de classe i les dinamitzadores es van trobar en la Ciber para fer la primera reunió de pares, del Quedem després de classe.
Els objectius d'aquesta reunió eren:
- Fer entendre a les famílies la complicitat entre la 3 Cs: casa, col·legi i CiberCaixa BS.
- Integrar als pares com grup.
- Crear un espai on es fomentin les bones relacions entre els pares.
- Informar a les famílies de les pròximes activitats de la CiberCaixa BS.
- Fomentar que la famílies passin d'usuàries a participants de la CiberCaixa BS
Durant hora i mitja, els pares van ser informats de totes les activitats que estan organitzades per al trimestre així com de les altres activitats que des de la CiberCaixa oferim adults i joves.
Catalina Parpal, com coordinadora del projecte (entre altres a Fundación Esplai), va explicar amb detall que fa CiberCaixa a Sant Roc com a recurs impulsat per l'Obra Social La Caixa i gestionat pel Consorci Badalona Sud i Fundació Esplai.
Per a finalitzar es va projectar aquest Bloc als pares, on varen comprovar que fan els seus fills durant el Quedem després de classe a través dels vídeos i fotografies que ells mateixos han treballat.
Pares i fills van acabar la reunió realitzant una xapa amb la cara familiar, moment molt emotiu tenint en compte que eren els més petits qui ensenyaven als seus pares al maneig de l'ordinador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari